- Recepturen aflezen en nauwkeurig kunnen uitvoeren
- Productie nauwgezet in het oog houden
- werken volgens de hygiëne en veiligheidsregels
- machines kunnen instellen
Jouw profiel
- nauwkeurig kunnen werken
- hygiëne en veiligheid
- vlot NL (spreken, begrijpen, lezen)
- fysiek sterk
Ingrediënten kiezen en doseren voor het maken van producten (bloem, gist, additieven, ...)
Voedingswaren bereiden: Chocolade
Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden
Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten
Aanbod
- Aangename werksfeer met topcollega's
- toonaangevend bedrijf
- mooie verloning
- elke dag de verse geur van chocolade!
Maaltijdcheques
Solliciteren
Michelle Van Doorslaer
052 499 290
londerzeel@go4jobs.be